Sisteme solare të pavarura

Sisteme solare të pavarura

Janë sisteme që ju krijojnë pavarësi energjetike.
Nëse keni shtëpi apo vilë në një zonë malore apo diku ku nuk ka rrjet të energjisë elektrike, atëherë ky model është i duhuri.
 
Ky sistem solar mund të mbulojë të gjitha nevojat tuaja të energjisë, ESCO kalkulon me kujdes një sistem të tillë, në këto sisteme llogaritet kapaciteti prodhues i sistemit solar dhe kapaciteti i baterisë akumuluese.
Duke bërë llogaritjet e duhura ju mund të keni energji elektrike 24 orë në ditë edhe pse nuk jeni të lidhur në rrjet energjetik.
 
Ky sistem solar parashesh si komponent të vetin gjithmonë edhe baterin, e cila është e preferueshme të jetë nga litiumi, mirëpo mund të instalohet edhe me bateri të thjeshta acidike.
 
Në këto sisteme solare gjithmonë mund të lihet mundësia që kur të vijë rrjeti energjetik sistemin tuaj ta lidhni në rrjet dhe në këtë mënyrë ti vazhdoni kursimet tuaja të vazhdueshme.
 
Për çdo pyetje që keni shihni "pyetjet e shpeshta" duke klikuar këtu: 
 
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë