Sistem me ruajtje te energjise 9.3 kWp - Hybrid

Sistem hibrid, prodhues dhe akumulues.
Kapaciteti prodhues: 9.3 kWp
Kapaciteti akumulues: 6.4 kWh (Lithium)
 
Ky Sistem solar mundeson prodhim: 13570 kw/h ne vitë ose e perkthyer në vlerë monetare, 900,00 Euro në vit.
Është instaluar një ndër bateritë më të famshme në botë BYD, bateri lithiumi me opsione smart.
Sistemi menaxhohet nga 1 inverter hibrid i prodhuesit Goodwe, që njihet prej prodhuesve më efikas dhe kualitative në botë. 
 
E veçanta e këtij projekti është se përmes kredisë së gjelbërt në bankën TEB dhe financim nga programi GEFF i përkrahur nga BERZH ka fituar 20% Grant. 
 
List of photos
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë