Sistem fotovoltaik 8.00 kWp - Lagjja 038 Prishtine

Për shtëpinë e re të klientit tonë në Lagjen 038 në Prishtinë kemi instaluar sistemin solar prej 8.00 kWp që do ti mundësojë kursim dhe komoditet të lartë në konsum të energjisë
List of photos
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë