Sistem fotovoltaik 4.88 kwp, Hotel në Gjakovë

Hotelet apo restaurantet jane bizneset te cilat me se shumti i ngarkon fatura e energjisë.
Në Hotel&Restaurant "La Villa", një hotel në mesin e natyrës së shkugëzes, përveq që do të mbrojë natyrën, do të kursejë me sistemin e tij fotovoltaik, i cili në të njëjtën kohë i ka shërbyer edhe si strehë për hije.
 
Sistemi fotovoltaik në hotel La Villa, do të prodhojë rreth 6200 kWh në vitë.
Ky sistem është i lidhur në rrjet si konsumator vetë-prodhues dhe energjia e tepërt që prodhohet kthehet në rrjet. 
Thjeshtësia dhe sistemet e avancuara që instalon ESCO ofrojnë siguri tepër të lartë, dhjetëra mbrojtje janë të instaluara dhe të programuara në inverterët që ne përdorim.
 
Çdo sistem që instalon ESCO është pa brenga, ju nuk keni nevojë të angazhoheni për asgjë rreth sistemit çdo gjë funksionin në mënyrë automatike. 
ESCO, zgjidhja juaj për energji të pastër. 
 
 
List of photos
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë