Sistem hibrid për pavarësi energjetike
Sistem hibrid për pavarësi energjetike
04.02.2020 | 16:39
Në Gjakovë, ESCO ka realizuar një projekt shumë të veçantë.
Në këtë projekt është instaluar sistem solar hibrid, që do të thotë është instaluar një teknologji shumë e avancuar e inverterëve të brendit Goodwe dhe baterive lithium BYD, të dy këto brende botërore.

Klienti në Gjakovë do të ketë energji elektrike në tërë shtëpinë e tij edhe në rastet kur ka ndërprerje të energjisë elektrike. 
Kliko këtu për të parë detajet e projektit.
Kliko këtu për të mësuar më shumë për sistemet solare hibride.
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë