Me ESCO ju mund të kurseni mbi 90% të faturës mujore dhe të keni rrymë tërë kohën
Me ESCO ju mund të kurseni mbi 90% të faturës mujore dhe të keni rrymë tërë kohën
06.03.2020 | 19:39

Me ESCO ju mund të kurseni mbi 90% të faturës mujore dhe të keni rrymë tërë kohën


ESCO si kompani ka një staf tejet profesional dhe përvojë të gjatë në fushën e energjisë së ripërtërishme dhe efiçiencës së energjisë.

ESCO është e specializuar për sisteme solare dhe funksionon në kuadër të kompanisë S.IMERI.

Në mesin e shumë shërbimeve që i ofron për klientët, ESCO e ofron edhe shërbimin “Sistem Solar hibrid STORAGE”

Por, çfarë është SISTEM SOLAR HIBRID STORAGE dhe si përfitoni ju nga ky shërbim?

Nëse ju e zgjedhni këtë shërbim, atëherë ESCO ju garanton kursim, përfitim dhe, mbi të gjitha, SIGURI.

Hibrid në këtë rast do të thotë se, përveç që ju do të jeni të lidhur në rrjet, gjithashtu do ta keni edhe një bateri litiumi e cila e ruan energjinë në rast të ndaljes së furnizimit nga rrjeti.

Pra, ky sistem ju SIGURON me furnizim të energjisë elektrike edhe në rastet kur shkëputeni nga rrjeti.

Megjithatë, gjëja më e mirë rreth këtij sistemi është se ky sistem vjen bashkë me KURSIMET dhe PËRFITIMET marramendëse.

Thënë më thjesht, duke marrë këtë shërbim, ju mund të kurseni deri në 90% të faturës mujore të rrymës elektrike.

Përndryshe, ESCO i ka menduar për klientët e vet të gjitha gjërat në detaje. Ju gjithashtu mund të përfitoni edhe GRANT deri në 15% të shumës së investimit. Dhe, nëse e shtoni edhe izolimin e shtëpisë nga S.Imeri Company, atëherë ju përfitoni deri në 20% GRANT.

Vlen të ceket se ESCO për pajisjet e sistemit solar ka garancion prej 7 deri në 25 vjet.

Për çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Nr. tel: +383 48 635 035

E-mail: info@esco-ks.com

Website: www.esco-ks.com

Facebook: ESCO Power Solutions

Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë