Me ESCO ju mund të kurseni mbi 90% të faturës mujore dhe të keni rrymë tërë kohën
06.03.2020 | 19:39
Me ESCO ju mund të kurseni mbi 90% të faturës mujore dhe të keni rrymë tërë kohën
Çka është NET-METERING?
06.03.2020 | 19:32
Kompania ESCO merret me fushën e energjisë së ripërtërishme dhe efiçiencës së energjisë. ESCO është e specializuar për sisteme solare dhe përveç se ofron shumë shërbime, ESCO e ka edhe parimin NET-METERING që aplikohet tek të gjithë konsumatorët – qofshin ata shtëpiakë, industrialë apo komercialë.
Sistem hibrid për pavarësi energjetike
04.02.2020 | 16:39
Në Gjakovë, ESCO ka realizuar një projekt shumë të veçantë.Në këtë projekt është instaluar sistem solar hibrid, që do të thotë është instaluar një teknologji shumë e avancuar e inverterëve të brendit
ESCO implementon teknologji të avancuar në Suharekë.
22.01.2020 | 21:28
ESCO si çdoherë, pioner i të rejave për energji solare në Kosovë.
ESCO Prezantohet suksesshëm në festivalin e gjelbërt 2019
07.12.2019 | 15:13
Drejtori i ESCO, Ermal Imeri flet më shumë rreth sistemeve fotovoltaike dhe përfitimet e tyre.
ESCO do të jetë pjesë e Festivalit të Gjelbërt.
03.07.2017 | 15:42
ESCO, do të jetë pjesmarrëse në edicionin e 4-të të festivalit të gjelbërt, me çrast do të prezantoj...
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë