News Sistem hibrid për pavarësi energjetike
04.02.2020 | 16:39
Në Gjakovë, ESCO ka realizuar një projekt shumë të veçantë.Në këtë projekt është instaluar sistem solar hibrid, që do të thotë është instaluar një teknologji shumë e avancuar e inverterëve të brendit
News ESCO implementon teknologji të avancuar në Suharekë.
22.01.2020 | 21:28
ESCO si çdoherë, pioner i të rejave për energji solare në Kosovë.
News ESCO është e certifikuar nga TÜV Rheinland
07.12.2019 | 15:36
Inxhinieri i kompanisë ESCO z.Kadri Krasniqi është certifikuar me TUV Rheinland për dizajnimin instalimin mirëmbajtjen dhe menaxhimin e sistemve fotovoltaike. Ky certifikim vjen nga përkushtimi jonë
News ESCO Prezantohet suksesshëm në festivalin e gjelbërt 2019
07.12.2019 | 15:13
Drejtori i ESCO, Ermal Imeri flet më shumë rreth sistemeve fotovoltaike dhe përfitimet e tyre.
News ESCO do të jetë pjesë e Festivalit të Gjelbërt.
03.07.2017 | 15:42
ESCO, do të jetë pjesmarrëse në edicionin e 4-të të festivalit të gjelbërt, me çrast do të prezantoj...
News Sistemi i pare i lidhur ne rrjet
03.07.2017 | 15:42
ESCO realizon me sukses pilot-projektin 5.49 kWp
Numri i telefonit: +38348635035
Adresa: Rr. Nene Tereza, kati III 50000 Gjakovë, Kosovë